+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Sommeren og ferier i eget land nærmer seg. I år ser det jo ut til at det i hovedsak blir å bruke ferien innenfor grensene. Det er slett ingen nedtur, Norge er jo et fantastisk land å feriere i! Nå har det blitt bestillt nye KRIEGA drypacks og ryggsekk, jeg er klar for tur!

Ett fjorårets turer var erfaringen at jeg har litt for liten plass til bagasje. Vi snakker da om noen dager på veien og man skal ha med telt, pose osv. I fjor kjørte jeg med 50 liter (drypack US30 og drypack US20) pluss tankveske. Jeg har gått litt og sett på sideveskene til SW-motech som passer på sykkelen, men jeg blir virkelig ikke komfortabel med de. Valget har falt på å utvide med 2 stk drypack US10 som kan festes sammen med det systemet jeg allerede har.

KRIEGA US drypacks – Feature and Fitting Guide

Slengte også på en ryggsekk på samme bestilling. Det ble en backpack R20. Totalt har jeg nå muligheten til 70 liter på sykkelen og evt ryggsekken på ytteligere 20 liter om det kniper på plassen. Ikke comfy å kjøre med for mye, men 70 liter bør holde for å få med det man trenger.

KRIEGA R20 backpack

Første tur blir i helgen som kommer og da er det Telemark som står for tur. Det skal blir VELDIG deilig å komme seg litt ut etter en lang vinter, isolering og studier. Intensjonen er avreise Torsdag morgen!

KRIEGA sine hjemmesider finner dere på: www.kriega.com

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

  1. SpeedTriple 1050RS, det er klart for en HEL sommer på Triumph'n - […] osv. er ikke et alternativ! Jeg har funnet et system som jeg tror kan bli veldig bra. KRIEGA som…

Legg inn en kommentar

Share This