+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Som de fleste kanskje vet kjøpte jeg meg ny sykkel på sensommeren i fjor. Valget falt, etter litt frem og tilbake på en Triumph SpeedTriple 1050RS. Litt turer ble det tid til før sesongen var over, men det er i år det blir det mer  tid. Det blir mulighet til å få testet den skikkelig ut som «tur-sykkel» på kryss og tvers i landet.

Som sykkel til hverdagskjøring, småturer og pendling (og de langturene jeg hadde på den i fjor) er jeg fornøyd med valget. Det er helt klart en sykkel som passer det aller meste jeg kjører. I sommer blir det langturer…

2019 – Triumph Speed Triple 1050RS

Det er uten tvil noen utfordringer som kommer med å dra på langtur Triumph’n. Bagasjen er en av de utfordringene, og hva man evt. får med seg. Store kofferter, topp-boks, osv. er ikke et alternativ! Jeg har funnet et system som jeg tror kan bli veldig bra. KRIEGA som jeg skriver om i denne posten skal jeg teste ut denne sommeren.

Joda, jeg kunne selvsagt ha kjøpt meg en mer passende sykkel til tur-bruk. En BMW GS eller en Adventure variant får heller bli en sykkel nummer to om det viser seg at det blir problematisk og liten plass på «monster-tassen». Jeg har ca 70 liter som jeg kan ha med på turene i KRIEGA systemet. 70 liter det bør holde med litt smart pakking, riktig utstyr, osv.

Jeg klarer meg fint to uker i fjellet med 70 liter og en Bergans Glittertind på ryggen. Det bør i prinsipp være problemfritt å gjøre det samme gatelangs og på to hjul.

Jeg skal holde dere oppdatert utover sommeren og blogge i tide og utide, om alt og ingenting!

Den store oppstarten på det som skal bli en fantastisk sommer er 8 Juni!

1 kommentar

  1. Fet sykkel!

Trackback/Tilbaketråkk

  1. Nedtelling til sommerferie og deilig norsk sommer! - […] Jeg skal selvsagt gjøre Norge. Norsk sommer! Med stengte grenser er valgene noe redusert, men det er slett ingen…
  2. Mini-ferie i Telemark og 100 mil på dårlige dekk - […] melde om stort sett pent vær, men litt småregn og våte veier i perioder. DRITT-DEKK som sto på Triumph’n…

Legg inn en kommentar

Share This
%d bloggere liker dette: