+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Det er litt rart å være student på heltid igjen. Følsen av å ha mindre enn to uker igjen før det er sommerferie, som man kan bruke mer og/eller mindre fornuftig er god. For min egen del blir det en god blanding. Sommerferie! Smak litt på det ordet…

Særoppgaven er innlevert, det er et par tester igjen i ukene som kommer, men det er null stress. Siste innspurt før sommerferien er igang for fullt. Planlegging og litt rammer for hva som skal skje er satt, men det er mye som «jeg tar som det kommer». Det er også mye annet som skal fixes og organiseres, men ikke mer enn at man kommer i mål. Man klarer som kjent det man vil.

Sommerferie i Lofoten

Foto: Eric Heed – Deilige dager i Lofoten for noen år siden. I år blir det mer strandliv og norsk sommer!

Sommerferie, hva skal jeg gjøre?

Jeg skal selvsagt gjøre Norge. Norsk sommer! Med stengte grenser er valgene noe redusert, men det er slett ingen begrensning! Norge er jo et fantastisk land å feriere i, mengder av muligheter og opplevelser! Jeg sveiper ofte innom visitnorway.com for inspirasjon og ideer. Oppfordrer også alle andre som planlegger å putre langs norske veier i sommer å lese reiselivsbransjens tiltak ang. korona situasjonen. Litt regler er kjekt og folk flest har vel også «normalt folke-vett». De fleste iallefall 😉

Campe, grille, fiske, lage mat på primus, gå i fjellet, nakenbade, fotografere, oppleve, lære, le, besøke, finne, nyte og leve! Det skal bli VELDIG deilig med en norsk sommer!

Hva skal DU gjøre i din sommerferie?

4 Kommentarer

  1. God ferie. Jeg skal også feriere i Norge.

  2. Takk, og god ferie til deg også Andreas

  3. Neeei, det blir å be deg med på masse båtturer, spise god mat – drikke bedre drikke, en liten norgesturné med bil bl.a
    Dette blir bra, det❤️

  4. Høres ut som en god plan Bente <3

Legg inn en kommentar

Share This
%d bloggere liker dette: