+47 464 25 603 mail@ericheed.com

Det har vært noen dager i Telemark, nesten uten mål og planer. Det er deilig å dra ut på tur uten for mye planlagt. Alt løser seg og alene-ferie byr jo alltid på noen hyggelige overraskelser.

Onsdag morgen satt jeg kursen for Telemark. Siden Oslofjord tunellen viste seg å være stengt, gikk turen videre om Oslo. Målet for dagen var Seljord, men i Drammen tikket det inn en melding om at det besøket ikke passet likevel. Shit-happens, det er ferie og sånne endringer spiller liten rolle. Turen gikk videre langs E-18 i strålende vær! Det har blitt Neslandsvatn, Kragerø, Helle, Gautefall, Arendal, Risør, Bø, Notodden, osv. En god runde på ca 100 mil i «gamle» trakter og besøk hos «gamle» kjente. Har bodd noen år i Telemark, kanskje den plassen jeg har bodd jeg savner mest.

Det er «noe» med Telemark som pirrer. Folka, minnene, naturen, osv…

Bading på Gautefall

Bading på Gautefall…

Årets første bad ble gjort på Gautefall. Overraskende deilig i vannet!
Det ble fisk på grillen, godt selskap og en fantastisk dag. Note to self: Husk solkrem FØR det svir…

Etter noen dager på Neslandsvatn og Gautefall gikk turen ned til Arendal og Risør. En hotell-stopp på vei oppover på Brokelandsheia i Gjerstad, og videre til Bø neste morgen. Fra Bø og Lifjell gikk turen via Notodden og hjem igjen i går. Ble en lang dag, men med hyggelige små stopp hos kjentfolk langs veien var også denne dagen en opptur.

Sånn ellers fra denne turen kan jeg melde om stort sett pent vær, men litt småregn og våte veier i perioder. DRITT-DEKK som sto på Triumph’n når jeg kjøpte den i fjor (Pirelli Diablo) og jeg venter VELDIG på nye dekk som kommer på felg i løpet av uka.

Blir helt klart mer Telemark i ferien =)

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

  1. Nye dekk, utsatt avreise og dårlige vær-prognoser - […] det gjelder nye dekk falt valget på Bridgestone. Etter forrige tur var det udiskutabelt et «must» før det blir…

Legg inn en kommentar

Share This