+47 464 25 603 mail@ericheed.com

I dag har jeg startet letingen etter deltagere til #LINK prosjektet

av | jun 29, 2020 | Foto, Hverdagene | 0 kommentarer

Nå er jeg i gang med foto-prosjektene igjen etter en relativt lang pause på det området. Det er godt å kunne si «nå er jeg i gang» og starte søket etter de som skal være en del av #LINK prosjektet i ukene og månedene som kommer.

Det er ennå mye som ikke er helt avklart rundt #LINK, og mye vil falle på plass underveis. Det er ikke en «mal» som passer for alle som er med. Jeg er også usikker på om jeg skal slippe innholdet samlet eller om jeg skal ha det som et «gående» prosjekt og dele det underveis. Tiden vil vise hvordan dette blir lagt opp.

Rammene for prosjektet er på plass. #LINK prosjektet er et prosjekt jeg har hatt på blokka lenge. Det har endelig kommet noen skritt videre og det er på tide å finne modeller (deltagere). Håper å få riktige folk raskt på plass i dette, noen er allerede på plass, men jeg jakter på fler

LINK prosjektet

Foto: Eric Heed

#LINK har mer «innhold» og er mye mer enn bare godt for øyet

Vi her «hjemme» er heldige! Vi kan som oftest være hvem vi vil, takhøyden er stor og vi har et regelverk som sikrer oss friheten til nettopp det. Man skal ikke reise langt før man finner andre holdninger og et samfunn som ikke tolererer og gir rom til egen identitet. Politikk, religion, kultur, seksualitet og rettigheter er nøkkelord i dette prosjektet. Hva skjer om man overser, trosser det som styrer oss, trosser frykt og skam, og stripper det visuelle i et bilde helt ned?

Mannlig boudoir, fetisjer og homo-erotikk…

Selvsagt er dette min innfallsvinkel, men vil det være synlig i bildet hvem som stiller med livet som innsats? (…ja, for noen kan det være en konsekvens, avhengig av hvor man er født og hvor man bor – 7 land straffer i dag homofili med dødsstraff, 78 land straffer homofili med fengsel, bøter eller arbeidsstraff)

#LINK prosjektet er selvsagt et monokromt foto-prosjekt, pirrende, provoserende og for mange et innblikk i noe man ikke kjenner eller vet så mye om. LINK er også «hverdagshistorier» jeg skal formidle i «portrett» utover brøkdelen av et sekund som fanges av et kamera. I stor grad er vi født ganske like, men hvor mye lar vi oss påvirke? Hva gjør oss like og hva gjør oss ulike? Har vi en link? Ja, vi har en link og den skal jeg prøve å sette fingeren på i dette prosjektet!

Hva jeg søker etter…

Jeg søker etter åpne eller skjulte homser og bi-menn som vil dele av hverdagene og seg selv. De som vil fortelle sin historie, anonymt eller åpent. Jeg søker de som vil si «dette er meg»! Anonymitet i dette handler nødvendigvis ikke om å være modig nok å være den man er.

Kontakt meg gjerne med spørsmål så tar vi en prat. Dette er ikke en foto-shoot som er over på en time. Dette er «samarbeid» som skal være sikkert, komfortabelt og blottlegger mer enn kropp og det ytre.

Jeg oppdaterer denne posten med prosjekt-linken og mer informasjon når det er klart. Enn så lenge ligger litt info på http://studio.ericheed.com om prosjektene jeg har gående.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Share This